Saloninformatie

Jouw haar
De kracht van InToHair is dat wij graag de tijd voor onze klanten nemen. Daarom bestaat een knipbehandeling uit: wassen, conditioneren, knippen en modeldrogen voor deze behandeling plannen wij 40 minuten in. Wil je een advies of een combinatie behandeling met föhnen dan boeken we daar voor 60 minuten in.

Goed uitzien en Beter voelen heeft voor het Team van InToHair deze betekenis: de “Innerlijke schoonheid” uit de persoon halen. Er zijn miljoenen mensen, maar niemand is identiek. Ieder individu is uniek door karakteristieke hoofdvormen en gezichtslijnen.

De mens heeft de innerlijke wens van tijd tot tijd veranderen in persoonlijke stijlen maar weet dit vaak niet zelfstandig te realiseren, door samenwerking en overleg tussen jou en wij als hairstylist, halen we het optimale van jou naar boven, om je persoonlijke en karakteristieke schoonheid te accentueren.

Iedereen heeft zijn eigen stijl, iedereen is mooi! Deze combinatie maakt jou als individu. Men voelt zich sterker, zelfbewuster, en geestelijk mooier.

Hoogwaardige kleuringen

Bij InToHair zijn de hairstylisten gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken, en werkt alleen met hoogwaardige Italiaanse haarkleuringsproducten die garant staan voor een persoonlijke- en natuurlijke uitstraling. Kleuren hebben alles te maken met emotie. De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijke kleur, verf, highlights of lowlights gaat, samenkomen we tot het mooiste kleurresultaat voor uw haar.

 

 

 

Mannen: Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen. Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: “Dat staat interessant”. Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!.

go

Barbier@InToHair

 Voor de man die extra aandacht aan zich zelf wil geven.

Wil je je als man een goed laten knippen en scheren, maak dan een afspraak. Natuurlijk zoals men gewend is blijven onze blocktijden voor iedere behandeling 40min voor deze speciale Barbiers behandeling krijg je als man een uitgebreide wasmassage gratis bij de knipbehandeling. Ook kun je een traditionele scheerbehandeling nemen (de Italiän of New York Style ). Wil je het als man helemaal goed doen neem dan de complete behandeling van knippen & scheren.

 

Ons team

Topstylist

Junior-Stylist

Junior-Stylist

Eigenaar, Topstylist